Här har vi valt ut några av de referensobjekt vi har varit stolta leverantörer till. Inte bara med material utan också med vår långa erfarenhet och vårt breda kunnande. 

Sortera på

RESULTS : 67
Tågdepån i Eskilstuna - Full byggaktivitet inne i tågdepån

Nya tågdepån i Eskilstuna har fått lätta och högeffektiva rörskålar från ISOVER

PEAB Anläggning fick uppdraget av Eskilstuna kommun för nybyggnad av den nya tågdepån i Eskilstuna. Det är en ca 250 meter lång byggnad som ska rymma fyra tågset för service och underhåll av de 33 nya regionaltågen som från 2019 ska trafikera området med MÄLAB AB som förvaltare.
Mörrums bruk 1: Cisterntaket med Takunderskiva 37, innan Takboarden är på plats

Högeffektiv cisternisolering och snabbt montage med komprimerad glasull från ISOVER

Under upphandlingen av isolertjänster till en cistern i Södra Cell, Mörrums bruk, fick flera av glasullens fördelar avgörande roll för det slutgiltiga valet. Med egenskaper som låg vikt, hög isolerförmåga och inte minst hög komprimering blev slutresultatet så bra att fler har visat intresse för lösningen.
Bygget av ESS i Lund - 1

Erfaret yrkesfolk på ESS i Lund föredrar effektiv rör- och ventilationsisolering i glasull från ISOVER

​Ett av Sveriges största prestigebyggen, European Spallation Source (ESS) i Lund, isoleras med ISOVERs produkter för rör och ventilation. Anläggningen kommer tillsammans med MAX IV att bli ett nav för materialforskning i Europas forskningsinfrastruktur. ESS är ett europeiskt samarbetsprojekt som finansieras och drivs gemensamt av medlemsländerna. Forskningsanläggningen byggs med hjälp av flera hundra forskare och ingenjörer i hela världen. 
Havis isolering

Snabbt och smidigt montage med ISOVERs CR-matta på cistern

I skånska orten Bjuv, bara några åkrar bort från glasullsfabriken i Billesholm, finns en av ISOVERs trogna kunder, Havis Isolerings AB. Ägarna Jörgen Havi och Arto Siltanen lät oss komma på studiebesök.
Collage artikel Norisol syr madrasser

Heta ytor skyddas bäst med ISOVER ULTIMATE nätmattor

Norisol är ett företag som i sitt huvudsakliga arbetsområde arbetar med värmeisolering åt industrin, värmeisolering av processystem, rörledningar, kanaler och värmeväxlare.

Norisol specialtillverkar även madrasser som används för att värmeisolera och skydda personalen mot heta ytor som t.ex. ventiler och luckor inom industrin. De är utformade så att de går att demontera för inspektion. Varje madrass är specialtillverkad för att passa just till sin detalj och det är ett riktigt hantverk.
Gavlehov Multiarena - 1

På Gavlehov Arena jobbar man gärna med glasullsisolering

På multiarenan föredrar montörerna lamellmatta från ISOVER för att de tycker det är en riktigt bra produkt. Glasullens låga vikt och att produkten är enkel att hantera är faktorer som sticker ut extra, samtidigt som den är smidig att arbeta med. 
Täby kommun - White arkitekter - 1

ISOVER FireProtect® bidrar till hållbara och brandsäkra miljöer i Täbys nya kommunhus

När nya kommunhuset skulle byggas i Täby var det entreprenadföretaget Firesafe AB som fick uppdraget att säkra brandskyddet med mineralull från ISOVER. 

Bilder: White Arkitekter/Täby Kommun/ Firesafe Sverige AB
CR-mattan referensobjekt Sårob Plåt & Isolering 1

ISOVER CR-matta sätter ny standard!

När Sårob fick i uppdrag från sin kund att isolera och plåttäcka två stycken 800 mm spirokanaler, var första tanken att göra som vanligt, dvs. att använda nätmatta som isolering. Efter lite planering och diskussion med Bevego och ISOVER valde de istället att montera vår CR-matta som värmeisolering. Detta gav en lättare lösning med flera fördelar. 
Kollage Kitron referensobjekt

Yrkesskicklighet och trygghet i fokus för Caverion och Kitron

För Kitrons nya industrihall och kontor i Jönköping fick Caverion VVS-entreprenaden och ansvaret att lösa VVS-isoleringen. Tack vare gott renommé blev det Kjellgrens Industri & VVS Isolering som fick utföra jobbet att montera 2.000 meter CLIMPIPE Section Alu2.
Danderyds sjukhus

VVS-konsultens val till Danderyds sjukhus; CLIMPIPE Section Hygrowick®

Danderyds sjukhus i Stockholm (Locum) investerar ca 1,5 miljarder i 41.000 kvadratmeter bättre vård. 
ESS visualisering

ISOVER levererar teknisk isolering till ESS

European Spallation Source (ESS) är en flervetenskaplig forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. ESS är organiserat som ett europeiskt forskningsinfrastrukturkonsortium (ERIC) med medlemsländer i hela Europa.
Nätmatta till utbyggnaden av Södra Cell Värö - 3

ISOVERs nätmattor på ett av världens största pappersmassabruk

Under 2015 och 2016 har ISOVER levererat stora volymer nätmatta till utbyggnaden av Södra Cell Värö, mer än 35 000 m2 TECH Wired Mat MT 5.0 och 5.1. Det är våra stenullsnätmattor som är anpassade för industriapplikationer och klarar temperaturer på upp till 620 °C samt 660 °C, berättar Mats Kristenson, Key Account Manager Industri, ISOVER. 
CR-matta i Malmö 2

Varmt mottagande för den nya CR-mattan

ISOVER har under våren lanserat en ny matta, CLIMCOVER CR Alu2, som har ett flertal användningsområden. CLIMCOVER CR Alu2 kan används till värme- och kondensisolering av ventilationskanaler men också till värmeisolering av rör och cisterner samt isolering av kalla installationer ner till 0° C.
CRYOLENE referensobjekt bild 1

CRYOLENE referensobjekt

ISOVER has more than 30 years practical experience in LNG insulation gained through participation in major projects worldwide. Sharing knowledge with our clients, we have developed optimised solutions that combine performance with practicality and reliability. ISOVER takes its responsibilities to customers seriously, ensuring quality products through internal and external quality control and certification – coupled with just in time delivery so our products are there when you need them.
Majornas isolering

”Bra kontakt och go´ service är viktigast!”

När det är oljigt, trångt, kallt och blåsigt finns det ingen plats för isolerprodukter som är svårmanövrerade, tunga, bökiga att montera och till och med försenade. Majornas Isolering är ett bra exempel på ett isolerföretag som ofta jobbar just i sådana utsatta miljöer.