Här har vi valt ut några av de referensobjekt vi har varit stolta leverantörer till. Inte bara med material utan också med vår långa erfarenhet och vårt breda kunnande. 

Sortera på

RESULTS : 16
Tågdepån i Eskilstuna - Full byggaktivitet inne i tågdepån

Nya tågdepån i Eskilstuna har fått lätta och högeffektiva rörskålar från ISOVER

PEAB Anläggning fick uppdraget av Eskilstuna kommun för nybyggnad av den nya tågdepån i Eskilstuna. Det är en ca 250 meter lång byggnad som ska rymma fyra tågset för service och underhåll av de 33 nya regionaltågen som från 2019 ska trafikera området med MÄLAB AB som förvaltare.
Bygget av ESS i Lund - 1

Erfaret yrkesfolk på ESS i Lund föredrar effektiv rör- och ventilationsisolering i glasull från ISOVER

​Ett av Sveriges största prestigebyggen, European Spallation Source (ESS) i Lund, isoleras med ISOVERs produkter för rör och ventilation. Anläggningen kommer tillsammans med MAX IV att bli ett nav för materialforskning i Europas forskningsinfrastruktur. ESS är ett europeiskt samarbetsprojekt som finansieras och drivs gemensamt av medlemsländerna. Forskningsanläggningen byggs med hjälp av flera hundra forskare och ingenjörer i hela världen. 
Havis isolering

Snabbt och smidigt montage med ISOVERs CR-matta på cistern

I skånska orten Bjuv, bara några åkrar bort från glasullsfabriken i Billesholm, finns en av ISOVERs trogna kunder, Havis Isolerings AB. Ägarna Jörgen Havi och Arto Siltanen lät oss komma på studiebesök.
Gavlehov Multiarena - 1

På Gavlehov Arena jobbar man gärna med glasullsisolering

På multiarenan föredrar montörerna lamellmatta från ISOVER för att de tycker det är en riktigt bra produkt. Glasullens låga vikt och att produkten är enkel att hantera är faktorer som sticker ut extra, samtidigt som den är smidig att arbeta med. 
CR-mattan referensobjekt Sårob Plåt & Isolering 1

ISOVER CR-matta sätter ny standard!

När Sårob fick i uppdrag från sin kund att isolera och plåttäcka två stycken 800 mm spirokanaler, var första tanken att göra som vanligt, dvs. att använda nätmatta som isolering. Efter lite planering och diskussion med Bevego och ISOVER valde de istället att montera vår CR-matta som värmeisolering. Detta gav en lättare lösning med flera fördelar. 
Kollage Kitron referensobjekt

Yrkesskicklighet och trygghet i fokus för Caverion och Kitron

För Kitrons nya industrihall och kontor i Jönköping fick Caverion VVS-entreprenaden och ansvaret att lösa VVS-isoleringen. Tack vare gott renommé blev det Kjellgrens Industri & VVS Isolering som fick utföra jobbet att montera 2.000 meter CLIMPIPE Section Alu2.
Danderyds sjukhus

VVS-konsultens val till Danderyds sjukhus; CLIMPIPE Section Hygrowick®

Danderyds sjukhus i Stockholm (Locum) investerar ca 1,5 miljarder i 41.000 kvadratmeter bättre vård. 
ESS visualisering

ISOVER levererar teknisk isolering till ESS

European Spallation Source (ESS) är en flervetenskaplig forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. ESS är organiserat som ett europeiskt forskningsinfrastrukturkonsortium (ERIC) med medlemsländer i hela Europa.
CR-matta i Malmö 2

Varmt mottagande för den nya CR-mattan

ISOVER har under våren lanserat en ny matta, CLIMCOVER CR Alu2, som har ett flertal användningsområden. CLIMCOVER CR Alu2 kan används till värme- och kondensisolering av ventilationskanaler men också till värmeisolering av rör och cisterner samt isolering av kalla installationer ner till 0° C.
Majornas isolering

”Bra kontakt och go´ service är viktigast!”

När det är oljigt, trångt, kallt och blåsigt finns det ingen plats för isolerprodukter som är svårmanövrerade, tunga, bökiga att montera och till och med försenade. Majornas Isolering är ett bra exempel på ett isolerföretag som ofta jobbar just i sådana utsatta miljöer.
Allianz Arena

Allianz Arena in Munich

ULTIMATE was used for the construction of this stadium, built for the 2006 FIFA World Cup.
Low energy office building ISOVER

Low-energy ISOVER Office building in Kallo

ISOVER sets an example with its new low energy office building (K20 value)!
Community center Kastelli

Community center Kastelli in Oulu

ISOVER modern technical insulation solution ensures energy-efficiency to a multi-purpose community centre in Finland.
Santander Group City

Santander Group city in Madrid

ISOVER solutions were used for one of the most ambitious projects ever undertaken by a Spanish company.
Lausanne Guesthouse

GuestHouse in Lausanne

ISOVER insulation solutions allowed uniting comfort, esthetics and a healthy environment.